Over mij

Mijn opa is lange tijd fotograaf geweest en inspireerde mij op jonge leeftijd om mij ook te verdiepen in het vak. Toen ik zeven was gaf hij mij een analoge camera, die veel weg had van een wegwerpcamera. Er zaten geen toeters en bellen op, maar enkel een lens, een kleine zoeker en een klepje voor het  fotorolletje. 
Vanaf het moment dat mijn opa mij een camera cadeau gaf, ben ik mij gaan verdiepen in compositie, kadrering, belichting, standpunten en lijnwerkingen. Mijn passie voor het creëren van beeld en het vertellen van verhalen was geboren. 
Mijn camera en ik zijn inmiddels onafscheidelijk. vanaf mijn twaalfde levensjaar begonnen ook bewegende beelden mijn aandacht te trekken. Doormiddel van film wist ik mijn verhalen nog beter om te zetten tot een visueel eindproduct.
Al jarenlang maak ik samen met vrienden korte films, kookprogramma's, muziekvideo's en meer, om op die manier te kunnen experimenteren met film. Nu voer ik ook regelmatig professionele werkzaamheden uit en studeer ik daarnaast aan de Dutch Filmers Academy in Amsterdam om nog meer vaardigheden op het gebied van film te leren.